Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 16 oktober 2012

Jag och spisen


Vi har ett kärleksförhållande min spis och jag.
Jag matar den och den ger mej värme. Den blev också min räddning i dag när vi kom hem till ett kallt hus med ovädret utanför. Låg under pläden blå om näsan en stund men det gav dåligt med värme. Jag kunde ge ifrån mej det mesta men spisen, den tar ingen ifrån mej. Absolut det bästa vi har.
Skulle egentligen och plaska i bassängen men mitt knä är stort och knöligt som ett kålhuvud så jag hamnar och vila det. Ser ut att bli en lång historia det där men orkar inte fundera mer på det nu.

Hade liksom tänkt att det skulle tapetserar värrigare här i kväll men gubben har dragit lite målarfärg här och där. Knorrade över att jag inte tycker vi haft ett sånt fasligt förarbete i de rum vi redan renoverat men fick då veta att jag gjort så fasligt många hål i väggarna. När han nu säger det så såg faktiskt ena väggen ut som om jag gått lös med maskingevär...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar