Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 8 januari 2015

Det går bättre nu


Det gick så mycket bättre i dag.
Men så hade jag en god natts sömn i bagaget och det underlättar. Vet inte varför jag så ofta har problem med att få tag i sömnen men jag undrar om det ska vara nån kvinnfolksgrej det också. Tycker att jag nu som då hör att folk inte sovit. Borde kanske också gå i sömnskola och inte enbart i livets hårda skola.
Efter att ha städat i raketfart (fick hjälp) så tog vi en promenad Zeb och jag. Det var riktigt skönt fast det kom ner lite blötsnö. Synd att man inte hinner ute på dygnets ljusa timmar nu men vi är ju hur som helst på rätt sida nu så snart kommer de ljusa härliga tiderna. Måste bara orka vänta lite till.
På tal om att vänta så borde man verkligen ha nåt att vänta på nu, som med lätthet skulle ta en igenom dessa oxveckor. I fjol hade vi Österrike resan att se fram emot men ännu finns inget resemål inplanerat. Men å andra sidan behöver det inte vara så invecklat. Jag drömmer om nya tapeter i sovrummet och det är inte så stort hinder i vägen för det, bara gubben. Har man stått ut med samma tapeter i 15 år så tycker jag verkligen att det vore på tiden att få in lite nytt och fräscht.
Jag har anmält mej till en föreläsning i Nykarleby i mars och det ser jag verkligen fram emot. Där ska jag få träffa mina senaste och nyaste sköna bekantingar. Inte fy skam till morot det heller.
Men före det hoppas jag på de där tapeterna.

2 kommentarer:

  1. Hej du, även jag har tapeter på hjärnan... mellansonen flyttade ut för nån vecka sen och nu är det då hans rum som ska få nya "kläder"... men jag är ju så lottad att jag får göra det själv. Lycka till, du ska se det går vägen :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Fint med lite hejarop :)

    SvaraRadera