Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 18 januari 2015

Sovrummet


Så ser vårt sovrum ut nu förtiden.
Lite rustikt tillika som det är ljust och behagligt. Lite annat än det gröna och gula med bård som har funnits här i 15 år. Men vi var sjukt nöjda med den tapeten också när det begav sej. Minns att det var just vårt sovrum som vi först var överens om vilka tapeter vi skulle ha. Men tiderna förändras och vi med dem.


I dag har vi även fått hem gardinstång rullpapper och en väggklocka så det artar sej till att bli ett färdigt rum. Dock är inget av det uppsatt ännu utan nu njuter vi bara av att ha det så här långt. Mycket trevligt att vakna i morse och bara ligga stilla och blicka runt i rummet. Tänk vad det gör gott att få in lite fräscht mellan varven.


Efter denna arbetssamma helg som känns i kroppen men som har gjort så gott för knoppen blir det småningom att tänka på refrängen. Måndag i morgon och en hel del att ta itu med.
Ny vecka nya möjligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar