Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 3 januari 2015

Granbarr på nerverna


Inte ett önskeväder precis.
Hade tänkt slänga ut mattorna på vädring men kom ganska snabbt fram till att det inte blir i dag.
På trappan hade våra smågranar vält i blåsten och jag hjälpte dem upp ett par gånger men på eftermiddagen tog f... i mej och så slet jag loss julbelysningen och slängde granskitarna till väders. Nån måtta får det vara anser jag.
Tung blöt snö har lagt sej överallt och vägarna är inte de bästa. Just då måste förstås nån ut och köra, annars går det fint att sitta hemma. Så nu går man då här, orolig till tusan.
Innegranen åkte också ut i morse. Har varit snorig nu ett par mornar och lillebror likaså. Det var alltså dags och riktigt skönt tillika. Den har barrat mer än lovligt och hunden har gjort allt för att få ner så mycket barr som möjligt, hans rundor runt granen har blivit snävare för var dag och i går började han gå rakt under den. I det läget var det barr överallt och de gick mej helt enkelt på nerverna. Lägger huvudet i pant att jag ännu till påsken kommer hitta barr i brödrosten.


Har jag inte suttit och virkat i fåtöljen så har jag legat på soffan och dragit mej. Tittat på en inspelning från årets nyårskonsert i Wien i sin helhet. Njutit att musiken, prakten och vyerna från Wien, ja dit kunde man också åka nån gång.
Så har jag frållat med mina Merabs systrar och bröder vilket alltid ger guldkant på tillvaron.
Nu undrar jag om man skulle tillbringa lördagskvällen ute i snösvängen och sen bastu på det. Vore inte så illa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar