Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 4 januari 2015

I snösvängen


Det är inte för inte man börjar känna sej insnöad.
I går var vi ute i snösvängen och det första vi fick ta tag i när vi sent omsider kröp ur snarklådan i dag var att ta en runda med snöskuttorna. Men det är ändå lite härligt med hederligt kroppsarbete, att svettas och ta i. Så kan man ju med gott samvete dricka en mugg med varm choklad när man kommer in tillbaka.
På eftermiddagen var hela tjocka släkten bjuden på kafferep till Lepplax så där fick vi flera timmar att gå. Börjar smått ha lite långtråkigt hemma nu känner jag fast jag absolut inte känner mej redo för att ta tag i något jobb heller. Det där hamnar jag nog och bearbeta lite för det är trots allt bara två dagar kvar av jullovet som i sin början tycktes vara oändligt långt.
Nytt år, nya tag. Nytt år, nya tag...Får försöka banka in i skallen helt enkelt.
Det där måleriet som jag svamlade om för några dagar sen, det kom av sej. I stället städade jag en stor garderob som vi överhuvudtaget inte sluppit in i på ett tag så det var ju heller inte dåligt. Men nu har det formats ett slags konstverk i min skalle i akryl under ett par dagar. I färgkombinationen, gråskala, rött, orange och eventuellt lite midnattsblått...
Dagens sista timmar tror jag går i färgkluddets tecken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar