Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 28 januari 2015

Hembakat bröd




Jaha vad var det jag skulle skriva om då?
Ni vet det händer inte så mycket alla dagar i min glamourösa värld.
Det häftigaste som hänt i dag är väl att chefen kom och meddela mej att i morgon byts fönstret ut i matsalen och efter det kan vi börja pimpa på allvar. Bara det liksom gjorde att dagen blev soligare.
Det bästa som hänt här hemma förutom när jag fick äta min yoghurt och mina gojibär (godaste just nu) är när jag stängde av ugnen och hade 10 stycken varma nygräddade bröd på bänken. Det är lyx om nånting. Sen har jag parat ihop si så där femtielva par strumpor och delat ut i vackra högar åt mina kära.
Men kära hjärtandes jag höll ju på att glömma att medan jag gräddade bröd så satt jag och läste inredningstidningar på plattan. Readly mina damer och herrar. Där ska ni göra ett konto och läsa all världens tidningar gratis en månad och sedan för en fjuttig peng i månaden fortsätter det. Underbart!
Ja när jag nu tänker efter så visst sjutton har det hänt mycket trevligt denna dag också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar