Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 9 januari 2015

Nu är glada julen slut


Åtminstone hemma hos oss.
Ännu finns en julduk och ett par kuddar framme men på det stora hela är det slut nu.
Hur roligt är det inte när man får ta fram fönsterstjärnorna men vilken glädje att ta fram de vanliga fönsterlamporna sen.


Nu får mina citronträd komma fram i ljuset igen. Under julen har de tryckt bakom gardinen och häromdagen hittade jag dem nästan livlösa. Fick köra första hjälpen och extra huld omvårdnad och se det lyckades. De tog sej igen och ser rätt pigga ut i dagsläget. De är från i våras när jag pillade ner lite stenar i en hortensia kruka.


Så här annars bubblar det av nån inre lycka just nu. Visst det är fredag och visst, jag överlevde de tre första dagarna. Men det är också nåt annat som är svårt att sätta fingret på. Bäst att inte analysera sönder känslan utan helt enkelt låta den ligga kvar så länge som den vill.
Har också en sån iver i att förändra nu. Ser hur mycket vackert som helst runt omkring mej och huvudet är full av ideer och förändringar och fast jag vet att inte ens hälften blir av är det så roligt. Det här är den årstid när de flesta triggas igång. I väntan på ljuset försöker man få det att spira lite extra på alla områden. Absolut inget fel i det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar