Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 27 januari 2015

Vackert


Vilken härligt vacker dag vi haft.
Det borde vara lag på att man måste slippa utanför fabriksväggarna såna här dagar, för att tanka sol och D vitamin. Nu hann jag bara ut med kameran en stund före frisörsstolen hägrade.
Men det är sådana här dagar man nästan, bara nästan känner vår i luften. Trots att vi ännu är i januari.
Dessutom kan man längta sej vansinnig till de lapplänska markerna. Att få sitta på nån stubbe med sol i ansiktet och höra takdropp och bara vara. Jag är långt ifrån den typen som jagar kilometrar där uppe. Nej sådana är det synd om. Jag far dit för att helt koppla av och endast göra det som faller mej in, och det är inte mycket skidåkning kan jag tala om.


Undrar om flugorna vaknat i uterummet.
Nästan så jag börjar längta dit och borde gräva mej en gång till dörren. Den går knappast att öppna nu när den inte gick här före julen då vi skulle ha glöggfest. Men genom fönstret går det alltid. Snart så går det säkert att börja ta de första trevande stunderna i huset med en varm kaffekopp i händerna.
Fast jag tycker det är skönt med snö på marken, för så länge är det lugnt med utearbetet. Jag är lite för lat för att tycka trädgårdsgöra är trevligt. Så det så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar