Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 21 januari 2015

Massagekväll


Det måste ha varit tänkt ut på förhand att jag skulle till massörskan i kväll.
Fick så otroligt ont i axel och vänster arm i dag att jag till slut inte visste hur jag skulle bete mej.
Min gamla axelskada spökar och så konpenserar jag med allt annat jag äger och har och till sist är allt kaputt. Så nu är armen tejpat och så in i norden sjuk av behandlingen. Lär ska va ännu sjukare i morgon, som en liten tröst. Men ändå måste jag säga att nog är det så skönt att bli ompysslad av en både duktig och trevlig massörska.
Landade hemma hos farmor på en kaffe efteråt så den här kvällen har gått i ett huj. Men det gör inget, det blir bara fortare fredag då.
Bilden är från gårdagens selfieteckning. Det blir nästan bättre än på ett fotografi då man får lämna bort rynkor och nippror, ögonbryn så fint plockade och man ser så där lugn och fin ut. I verkliga livet är det Jörns ögonbryn som gäller och Tarjas haka. Tror också att jag ser mer vild än tam ut i vardagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar