Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 9 maj 2017

Det blir en tidig kväll


Har liksom snöat in mej på blommor nu ett par dar. Fast det inte ser ut som om det är raka fyrkanter på bild så kan jag intyga att så är fallet i verkligheten. Det är när pappret blir buckligt som strecken ser ut att böja sej. Men ett tusch streck fattas på bilden såg jag nu, ser ni?
Tänkte att jag kanske borde göra nåt med dessa bilder, trycka kort kanske. Eller så lämnar de i skåpet som det mesta gör.
I kväll är batterierna tomma. Jag hade fått vara på flera ställen i kväll men jag valde att ta det lugnt på hemmafronten. Fötterna är tunga som bly och ögonlocken vill falla ner. Det blir en tidig kväll och jag ska göra sällskap med Karl-Oskar och Kristina, nybyggarna från Sverige som sökte lyckan i Amerika. Tredje boken i Vilhelm Mobergs serie av fyra. Kan rekommenderas, fast jag måste nog läsa andra böcker emellanåt. Men lite klassiker mellan varven skadar inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar