Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 2 maj 2017

Hurja vildmarksguide


Det känns riktigt piggt och bra i dag. Kanske det har nåt att göra med att vi på sätt och vis hoppade över måndagen och den blev bara till en 1:a maj dag eller en ledig dag.
Jag till och med såg fram emot arbetsdagen och jag hoppas verkligen inte det tar tillbaks i morgon.
Lämnade över ett akvarellarbete i dag och när beställaren är nöjd så är också jag nöjd. Så roligt att kunna glädja med sånt som jag själv gillar.
Efter arbetet hade jag massörstid för min onda axel. Eftersom vädret var lysande bestämde jag mej för att cykla. Som ni ser på mätaren har det inte dragit på så värst. Men i dag blev det fem kilometer plus, ja jag vet jag är hurja höhö. Nå tids nog ska pansarvagnen (som gubben kallar min kära cykel) få rulla.
Djurlivet är vilt. Om man bortser från spovtrutar, tranmesar och svantofsar så har jag också sett fyra harar och tre rådjur. Fyra harar på en dag är ju nåt i hästväg kan jag tycka. Man kunde tro att jag var vildmarksguide mycket mer än snöskottsskalm tillverkare. Att sånt en tisdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar