Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 19 maj 2017

Officiellt inledd


Nu har jag bestämt att uterums säsongen är igång.
Tvättade fönstren på insidan med högern igår, vänstern duger inte till mycket och den säger strax till om jag glömmer mej. Så den hängde mest ner på sidan i går när jag plockade fram saker jag brukar ha i rummet under sommarhalvåret. Men har man en hel dag på sej behöver det inte gå fort.
Satt och njöt av eftermiddagskaffet när det mesta var klart och väntade hem gubben som fick ta i med det jag inte själv klarade.


I går kväll for också det gamla golvet vidare så nu står det inte längre och pryder upp gårdsplanen.

Mamma tog kontakt i morse redan innan jag fått gnuggat sömnskorven ur ögonen. Snäll som hon är hämtar hon mej snart och tar mej till Sunds trädgårdsdagar. Fint så annars vet jag inte riktigt hur jag skulle fått dagen att gå.
I kväll och i morgon blir det hursomhelst skola. Om jag nu duger till att måla nåt är en annan femma. Men jag ska åtminstone finnas på plats och suga i mej allt om äggoljetempera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar