Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 14 maj 2017

Morsdag


Morsdag.
Dagen går i firandets tecken. Gubben kokade morgonkaffet och dukade fram morgonmål. Han la nästan hela gårdagen på att göra klart golvet i uterummet och jag är evigt tacksam och det var bästa presenten av honom.  Ännu ska mera sand sopas mellan stenarna bara det sätter sej. Sen blir det att putsa upp hela rummet och fönstren tvättas före vi riktigt kan boa oss in där. Nu har vi trädgårdsmöblerna att stå där så länge det är så kyligt att de inte behövs utomhus. Jag har beställt två vilstolar av en händig snickare som jag är lovad få före midsommar. Det är tänkt att bli mera odling som får ta utrymme denna sommar. Men lite behöver man få sitta och njuta av grödan också.


Rosor till våra mödrar.
Mamma bjöd sina barn med familjer på mat i dag och vi körde höftövningar på hög nivå för att klara hulahula ringen men nej, inget är mera som när man var ung.


Av mina pojkar fick jag en ny elvisp så nästa söndag bjuds det på potatismos utan klimpar igen.
Och tänk, vi fick en morsdag med några soltimmar i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar