Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 27 maj 2017

Sommarkostym


Jag har klätt vardagsrummet i sommarkostym i dag.
Trots att det regnat hela dagen och hållit sej runt fem grader varmt. Vi blev ju redan bortskämda med värmen och jag har gått och huttrat men vägrat släppa in värme i huset, bara i våtutrymmena.
Har tvättat fönstren i rummet och dammat av gardinerna för att sätta dem tillbaka. Bytt kuddar och fodral och satt in sommarmattan som är bucklig men lägger sej så småningom.


Askan har putsats ur spisen fast vi egentligen skulle gjort en brasa i dag, så skönt det hade varit.
Ja, helt enkelt har jag satt in ljusare färger i rummet. Där uppe på spisen ser ni huvudet jag gjorde i skolan som vi fick veta att skulle vittra sönder. Den första hjälp jag gjorde åt det med att ta bort träställningen i den och spraylacka har gjort att det fick en längre livstid. Har inte ändrat ett dugg ännu. Det lönar sej att försöka.


I kväll lyxar vi till det med pizza och en flaska rött och funderar om vi om två veckor har fått tillbringa dagen i Hallstatt. Känns lite overkligt att vi ska i väg på resa snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar