Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 6 maj 2017

En lördag


Det gick som det förutspåddes. Gårdagsvärmen är ett minne blott och nu blåser kalla vindar igen.
Men gårdagen satte ändå igång nånting hos folket. Vi besökte Sunds trädgård med en massa andra under dagens festligheter och där såg man nog att tron på en sommar trots allt finns.
Vi skulle hämta golvplattor till uterummet och strax innan vi for hemifrån såg jag att de hade ett visst parti nedsatt  med -50% så vi chansade och svängde in där allra först. Och där fanns den storlek vi ville ha, kanske lite annan färg än det var tänkt men vi tänker först och främst med plånboken vad det kommer till uterummet. Vi tog precis alla plattor som fanns av den sorten och fick så ett golv för femtilappen. Rätt nöjda över att vi tog en sväng där via.
Vi fick ta lasset i två omgångar och jag fick stanna där medan gubben for hemför att lossa. Så mycket fint att se på, så många att prata med och så kaffe och tårtbit på det. Köpte också lite fröpåsar och kryddor.
Nu blir det att ta det lilla lugna resten av dagen. Kroppen småprotesterar av allt bärande och behöver vila. Tids nog får vi golvet på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar