Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 3 maj 2017

Leverans


Av en ren slump hittade jag världens nätshop för några veckor sen.
Kunde liksom inte riktigt tro mina ögon, bara att välja och vraka bland t shirtar med olika Cohen tryck. Rena rama himmelriket för en Cohenist.
Gav mamma en vink och naturligtvis hakade hon på, det är det fina med henne, att det inte är nåt funderas utan hon är med på noterna direkt.
Så vi valde och vrakade och kom fram till vad vi ville ha och så klickade vi hem ett paket och spänningen steg.


I dag, inom utsatt leveranstid fanns paketet i postlådan. Lite oversize var det nog på shirtarna men som tur var tog jag en storlek mindre än jag tänkt från början. Men det blir fint och lätt när sommarvärmen väl kommer. Så är jag ju inte mera uppställt än att jag redan sytt in båda två lite. Så går det när man har en utomordentlig symaskin.


15 år har gått i dag sen kära mormor lämnade jordelivet. Dagen då världen stannade upp och jag inte trodde det skulle gå att fortsätta. Utan en mormor i min vardag kunde jag inte ens föreställa mej. Men livet gick vidare och den hopplösa sorgen har ersatts av en oerhörd tacksamhet. Tacksamhet över att hon fanns till för mej och att jag hade vett nog att ta tillvara alla stunder och ögonblick.
Det finns sprickor i allting och där slipper ljuset in. Så trösterikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar