Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 24 september 2011

Att ännu få vara med på ett hörn



Ja morgonen blev så där lång och utdragen vid köksbordet med den obligatoriska kaffekoppen som den brukar bli lördagar.
Gubben skulle på talko så jag och pojkarna bestämde oss för att ta en tur till grannstaden. Jag förpassades till baksätet och chauffören var given. Men så länge jag får följa med är jag nöjd. Lite körde jag dock där i baksätet men kom ganska snart fram till att Patrik klarar det här helt utan mina goda råd. Patrik har en tid funderat på en tv till sitt rum som han också kunde koppla datorn till. Nu blev det bara lite koll på utbudet och inget köp men nånstans ska man ju börja.
Erik var på loppis för att jaga LP skivor men hittade inte det han sökte. Fick nöja sej med att få nya gardiner till sitt rum istället.
Själv köpte jag garn i de härligaste färger. Kvällen är på så vis räddad för min del. Är ingen hejare på stickning så det lär bli en halsduk för det klarar jag av, det är bara det att jag börjar ha ganska många halsdukar. Förr stickade jag mönstertröjor sockor och vantar men jag får det inte att bli så jämt och fint som jag vill så jag har nästan givit opp. Så är det nån som känner sej hugad att sticka ett par mönstersockor så är det bara att höra av sej...
Mormor ville träffa barnbarnen men hon var på jobb så på hemvägen svängde vi in via Neste och drack en kopp kaffe med henne. Hon har bekymmer i pojkarna fast de blivit stora och jag vet att det uppskattas av dem. Men så är hon en hurtig mormor också.
Ja så nu blir det jag, stickorna och mitt nya garn ett par timmar framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar