Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 25 september 2011

Vackert



Vackraste dagen på länge har vi haft idag. Tyvärr har jag inte förstått att ta tillvara den på bästa sätt. Har suttit en stor del av dagen framför tv med ungarna, söndagar är det mycket tv hos oss. Gubben har bandat ett antal filmer eller serier under veckan och så ska det mesta ses på söndagar, men det är skönt att inte ha en massa måste hinna med utan ta till vara varandra och vår dyrbara tid. Under tiden blir det småprat, kaffe och nåt kaloristint.
Så har jag fastnat så i stickandets underbara värld. När man har ett garn som skiftar färg kan det bli hur spännande som helst att bara sticka avigt och rät för halsduken ändrar hela tiden.
Så har jag hittat en ny underbar röst på YouTube som jag lyssnar på om och om igen. Joe Purdy. Enbart sköna låtar verkar han ha och nu stiger habegäret inom mej igen. Musik, jag säger då bara det vad det gör med människor. Ahhh....
Hann dock fånga lite solljus i dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar