Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 7 september 2011

Som ett höstlöv



Sitter och lyssnar på Ulf Lundell och njuter av hans vackra texter.
Passar ypperligt en höstkväll som denna. Har just pratat med jägaren som idag burit omkring med granatkastare och sprungit 8 kilometer och trissat upp pulsen till max. Säker härligt efter en natt med dejour mellan 24.00 och 03.00.
Själv har jag också haft ett par vaktimmar i natt. Konstigt vad mycket man hinner tänka på där man ligger och vrider sej. B.l.a hade jag dåligt samvete över hunden som får stå så mycket i lina så därför ställde jag väckning en halv timme tidigare och var på länk med honom före jobbet. Det var rätt skönt och vi fick vara ensamma när de flesta andra låg och sov.
Så funderar man ju alltid först på sina ungar. Pratade i kväll med en mamma som har sin äldsta son i skola i Närpes första terminen och det var så bra att höra henne och hennes nojor. Hon ringde sonen flera gånger i veckan och helgerna tillsammans med barnen hade blivit så mycket viktigare. Precis som jag känner det och vill inte kursa eller dylikt en lördag när jag kan vara hemma med de mina. Trodde jag var ensam men det är jag tydligen inte.
Har varit till frissan och piggat upp mej själv med lite färg så nu matchar jag löven där ute. Det bästa är att det glittriga försvann, tur att det finns hjälpmedel.
Erik ville också ha frissatid för att få bort det risigaste och jag sms:ade honom tiden och skrev att vi tar väl kort den här gången.Svaret kom snabbt tillbaka: Spela int dumb ny!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar