Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 16 september 2011

Så var det fredag



Efter några få korta timmars sömn steg jag i morse upp med ett leende på läpparna. Gårdagens fantastiska kväll satt fortfarande i mej och att få dra igen dörren till en sovande jägare för att inte väcka honom la ett lugn över mej.
Arbetsdagen gick snabbt och att sen få komma hem till ett hus med ungdomar gör att dagen inte just kan bli bättre. I köksskåpet stod två nya muggar som jag alldeles glömt bort att gubben beställt åt oss. Med bilder på vår lilla sötnos, allt går att få nuförtiden.



Zeb fick en ny skär leksaksgris i går så hans fredag har gått i lekfullhetens tecken. Nu springer han och biter i den grymtande grisen runt i huset och kastar den i luften mellan varven. Så tar han den mellan sina framtassar och tvättar den omsorgsfullt för att sen börja om igen. Ibland behövs det inte mycket för att få en lycklig hund.
Äpplen kommer till förbannelse i år och jag plockade in en hel plastväska med fallfrukt som nu hamnat i saftmajan. Visst är det bra att ha men varför inte lagom nångång?
Sen blir det framstupa sidoläge i soffan och Skavlan ska få underhålla mej en stund framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar