Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 19 september 2011

Hem till ett kyligt hus



Höstkylan har också hittat in verkar det som.
Så ruggit och kallt när vi kom från jobbet idag så gubben ändrade om ventilationen till "vinterläge" och jag har gjort eld i pannan så bara den blir tillräckligt varm ska här köras in värme.
Men det är trots allt det här som är tjusningen med hösten, att få vira in sej i en filt och blunda en stund när man är trött efter en dag på jobbet. Vi har ännu inte eldat i spisen men med den här farten blir det snart aktuellt.
Hälsade på hos farmor en timme i dag före jag kom hem. Hon satt vid bordet och lyssnade på en bok, romaner och spänning gillar hon. Vilken tur att det finns böcker på cd för den som inte ser läsa själv. Otaliga timmar har farmor fått att gå där vid sin spelare.
I kväll blir det att hälsa på mamma en stund och det ser Zeb fram emot. Han ska nämligen få följa med och då får han åka med bil. Det är nästan för mycket roligt för honom på en och samma gång. Nu ligger han på sin vakt så att matte inte bara i misstag glömmer honom hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar