Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 9 september 2011

Plum



Fredagskvällen med sitt mys är här och själv är jag nybadad och lagom avslappnad.
Har just tryckt i mej en superbig glasstrut med kaffet och det var precis det som behövdes för mitt välbefinnande. Varenda morgon börjar jag mitt stränga hälsosamma liv med fokus på bra mat och det går väl an så länge jag är på jobb och inte har möjlighet att flagga i kylskåpsdörren. Men ack och ve när jag kommer hem och slänger på mej hemmadressen, då blir plötsligt alla snedsteg förlåtna och inget är riktigt förbjudet. Nästa morgon börjar proceduren på nytt. Motivationen är inte riktigt på topp och egentligen är jag rätt nöjd och man måste ju unna sej gott här i livet, en dag är det hur som helst försent.

Har suttit och bläddrat i mina två deko tidningar och de är också inne på det här med höst, varma murriga färger och mys. Själv vill jag den här årstiden bona om mej riktigt ordentligt, få in mörkare färger och blir glad varje gång det regnar.

På jobbet är det mycket södernresprat nu och många längtar till solen och värmen. För mej skulle det vara rena straffet att behöva åka till värmen, fick så nog av den varan i sommar.
Det jag mest av allt vill nu är att dra gummistövlarna på och bege mej ut i skog och mark med hunden och bara andas in den friska luften och känna energin komma tillbaka. Den har varit konstant på noll i sommar.

Min yngsta är hemma och det första vi hörde när vi kom från jobbet idag var gitarrmusik. Sa åt gubben att det är ljuv musik i en mors öron efter en veckas tystnad ja om man bortser från gårdagens svaga ögonblick i dansbandsvärlden.
I morgon ska jag inhandla lite kläder åt honom och så har han frissatid. Osäkert ännu hur mycket hår som ryker, det är troligtvis helgens mest spännande sak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar