Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 10 september 2011

En ny pojke


                                                 FÖRE


                                                 EFTER

Jag håller på att bekanta mej med en ny pojke. Han heter Erik och bor i mitt hus hahaa!
Som sagt var det frissa dag i dag och jag fick aldrig riktigt på klart om håret endast skulle toppas eller om han skulle ta lite mer på samma gång.
Skjutsade honom till frissan och for själv för att träffa mamma så länge och trodde jag skulle dra av när jag hämtade upp honom. Då i positiv bemärkelse alltså. Jag bara började skratta och fattade inte vart han tagit vägen. Det är som om vi hade en ny pojke i huset nu och jag kan inte annat än småle för han blev på nåt sätt lite yngre och lilla uppnäsan syns tydligare (det kan jag absolut inte säga åt honom) men han blev så gullig. Själv är han också nöjd men tyckte redan det var kallt om huvudet.

Det har varit hans dag i dag för efteråt for vi till Kokkola för att inhandla kläder åt honom. Han kom med helt frivilligt fast han annars stenvägrar för det mesta. Så länge han har nåt att sätta på sej behöver han inget nytt (det har han fått utav sin pappa).
Nu fick han i alla fall nya jeans, strumpor och en college. Hittade en vit bomullströja med lite snygga detaljer som jag visade för honom men han spände ögonen i mej och förklarade sakligt att även om håret är bort betyder det inte att han blivit annorlunda. Så vi hittade en SVART college som han var nöjd med.

Det här med håret har länge varit på tapeten och när storebror snaggade sej inför militärtjänstgöringen funderade han att när han ska på uppbåd ska de nog ha på klart om han blir C karl pga astman för här blir inget hår klippt i onödan för att fara och prova på och sen efter några dagar hamna hem igen.
Nu är det problemet ur världen.

I kväll är vi bortbjudna till goda vänner. Ska bli så roligt.
Ha det bra var ni än är.

2 kommentarer:

  1. Jisses vilken snygging!hälsar moster.

    SvaraRadera
  2. Jag blir utan ord! Otroligt!!! Hälsa att det blev bra...
    Ps. Här går det bättre än jag trodde/Gunilla

    SvaraRadera