Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 15 september 2011

Tuff brud i lyxförpackning


Kan erkänna att det är lite tantvarning över det här inlägget men so what!
Jag och syster har varit på Lill Babs konsert i kväll. I somras fick vi den briljanta ideen om att ta biljetter till oss och vår mamma till hennes födelsedag men det gick om intet för mamma hade bokat resa tills idag. Alltså tog vi systers svärmor istället och det gick också bra.
Blev lite förskräckt när vi kom dit och "gamla damer"var det enda vi såg men så småningom dök det upp flera i vår ålder och det kändes genast bättre.



Men alltså vilket yrväder! 73 tror jag hon är idag och som hon håller igång, svetten rann och hon hade en stor trasa att torka sej med. En underbar artist som verkligen bjuder på sej själv och så många fina tankar hon delade med sej. Sveriges Tina Turner, jag säger då bara det. Så vill jag också vara om jag får leva. Nå kanske inte avverka lika många karlar som hon men hennes aptit på livet och att ta vara på varje dag.



Här står jag så vackert och dikterar vad hon ska skriva och hon lyder naturligtvis.



Creddigt värre!
Alltså den här bilden bjuder vi på syster och jag för Lill Babs bjöd verkligen på sej själv. Vi kan säga som så att det bästa redan hade gått och jisses! hon ser ju för ung ut. Men fantastisk härlig människa.

Det kom vissa spydiga kommentarer på jobbet idag men de skulle varit med när hon satt i famnen på ett par karlar i publiken i kväll,det hade garanterat fått tyst på dem, en stund i alla fall.

1 kommentar:

  1. ser att ni har haft en trevlig kväll fast damen var73 synd synd att jag inte va med mamma

    SvaraRadera