Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 11 november 2011

11.11.11



Stora vigseldagen lär det ska vara idag och man tycker ju att männen borde komma ihåg bröllopsdagen varenda år.
Ja själv är man gift så inga stordåd att komma ihåg den här dagen, förutom att jag lyckades mörklägga kaffebryggaren på jobbet för en halvtimme. Men det går knappast till historien.

Mycket piggare idag och månne det inte har nåt att göra med att det är fredag,och jag har fått ha den där värdefulla stunden med pojkarna över en kaffekopp.
Erik har jag just skjutsat till Baptistkyrkan där Orion skulle spela akustiskt i kväll.
Patrik verkar vara mycket förtjust i sitt nya tv/dataskärm och har ännu inte farit nånstans. Kompisarna skulle sparka lite fotboll men av nån anledning nappade han inte. Månne han har nog av motionerandet.
Gubben överraskade och kom hem två timmar tidigare i kväll och sånt är ju trevligt eftersom han i morgon åker iväg på Karjala Cup.

Eftersom det är mycket militär hos mej nu så har jag återupplivat gamla minnen från det att jag var med mamma och Hasse till Öppna portars dag när gubben var där. Strax före han for in hade han köpt en kassett med Cliff Richard och den fick följde med i bilen till Dragsvik.
Den här låten påminner om två människor som sitter och håller varandras händer i baksätet på en Mitsubishi Colt.

Cliff Richard Some People

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar