Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 1 november 2011

November

Den som ändå fick vara med och röra om i grytan.
Ser ni vilket primitivt kök en världsartist kan ha. Men han lär ska va en ypperlig kock enligt hans livskamrat. Har sett en intervjuv från samma kök där han serverar den norska intervjuverskan kaffe ur emaljerade muggar. Alla blir inte hysterisk och prylgalen bara för att de kunde spendera sina pengar på vad som helst. Å andra sidan for hans förra manager med alla hans pengar och det tvingade ut honom på världsturne igen. Ett litet tack till den managern... min värld hade varit så mycket fattigare utan konserterna.


Fortsätter vi med artister så blev det sagt att Schaffer och Warghs kyrkokonsert skulle sändas i radio Vega den 30. 10 och som jag väntat på den dagen. Sökte förgäves i programtablåerna utan resultat och jag var nästan säker på att ha missat hela spektaklet. Men vill man ha reda på nåt så skriver man till radion och i dag fick jag svar av Bertil Blom som tyckte det var en befogad fråga jag kom med. Tyvärr hade kvaliten inte blivit bra pga för lite tid till soundcheck (kanske Schaffer skulle hållit på med det istället för att posa med fansen utanför kyrkan :)) så det kommer inte alls att sändas. Synd för er som missade tillfället. Ni hamnar nog att köpa nån cd istället.

Ska ja fortsätta med nåt som gör livet surt så är mina armar inte sammarbetsvilliga. Inte än i alla fall. Så trött i dem och domningarna kom tillbaks idag. Men sista arbetsdagen i morgon för den här veckan så hopppas de håller ihop än en liten tid. Men voj vad det prövar humöret.
Tänk positivt, tänk positivt, tänk....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar