Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 20 november 2011

Söndagkväll



Dagen har känts oändligt lång och egentligen ska man väl vara glad åt det.
Tror det är för att vi inte haft nån busstid till Draka att rätta oss efter. Patrik har nu två dagar kvar i skogen för den här gången och jag misstänker tröttheten börjar ta ut sin rätt. Men i fredags efter bastubad, kaffe och munk vid Niinisalo var stämningen rätt munter.
Erik for just iväg med full packning och hembakad limpa till Terjärv för ännu en skolvecka. Vi har haft en bra helg fast han påstod att lördagen var skit när han tvingades ut i skogen och hamnade ofrivilligt till Södös för att äta korv.

Idag har jag bundit julens dörrkrans av enbart enris som jag tycker är speciellt vacker med det gråsilvriga i sej. Men annars har jag inte gjort mycket.
Limporna jag bakade igår var tänkta att bli med lingonsylt och mörkt öl men tror ni jag hittade receptet? Inte hur mycket jag än bläddrade i mina gamla jul Lantliv tidningar där jag visste att det fanns fick jag ögonen på det. Så det blev vanligt hederliga och när kvällen kom drack jag upp det mörka ölet. Så i morse tog jag en tidning på måfå för att bläddra i till kaffet och tror ni inte receptet sticker mej i ögonen efter att ha bläddrat några sidor. Typiskt!
Så jag har lagt tidningen åt sidan för det ska nog bakas ännu nån dag. Först gäller det att få hem en burk mörkt öl...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar