Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 14 november 2011

Så bra dag



Jag har haft en ovanligt gemytlig dag och att jag just fick ett oväntat sms med text som värmde från hårrötterna ner till tårna gör mej otroligt glad.
Dessutom har jag haft intressanta möten på byn och att jag sålt 100 kyrkkort bara så där är inte heller fy skam. Jag lever på mina gamla konstnärliga förmågor nu när jag inte riktigt får till det.
Hälsade på farmor och hon hade nån slags arvsutdelning på gång som hon själv uttryckte det. Nå nej men tekannan på bilden fick jag hursomhelst för hon har tänkt länge på att jag skulle ha den.
Minns att den funnits i hennes skåp långt tillbaka i tiden och sånt är ju mycket roligare att få än nya prylar. Jag sa åt henne att jag vill att det ska vara hennes för tidiga julklapp till mej och så kom vi överens att det viktigaste är att vi får träffas över en kaffekopp under julhelgen.
Man kan inte kräva att en ensam gammal farmor ska hålla alla barn,barnbarn och barnbarnsbarn med presenter. Hellre ska hon unna sej själv nåt nytt, det är hon minsann värd.

Minns ni barnvagnen?
Nu är den till salu på Find it! Gubben frågade vad han ska skriva under bilden och jag svarade att de barn som får den äran att somna i den vagnen blir de allra snällaste och väluppfostrade. Nu tror jag väl ändå att han skippade den texten men är det nån av er som är i behov kan ni ju testa själva. Så långt ifrån sanningen är det inte.

Resten av kvällen är tänkt att gå i akvarellens tecken.
Hoppas din dag också varit bra.

1 kommentar:

  1. Farmor har alltid tyckt om att ge:) Men visst får man påminna om att det inte behövs presenter varje gång man hälsar på!! Det är inte mycket hon unnar sig själv!! Jag tror nog jag får köpa er vagn för jag vill också ha lika väluppfostrade barn ;)
    Kram Veronica

    SvaraRadera