Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 5 november 2011

Hej igen!



Det är ett tag sen sist.
Före vi for på vår minisemester så grävdes en kabel av så nätet fungerade inte. Därav den extremt långa frånvaron.
Men i går kväll var vi hemma igen och visst är de jobbiga de långa bilresorna. Jag har aldrig tyckt om att sitta långa sträckor i bil och Vasa är nästan på gränsen, och nu kom vi allt från Ekenäs.
På torsdag körde vi till Raisio och Ikea. Där var det främst köttbullarna som hägrade, sen gjorde jag ett litet shoppingrace i affären. Stoldynor, bordstabletter, en kudde och värmeljus som doftar vanilj, äpple och kanel blev mina inköp. Har aldrig spenderat mycket pengar i den affären.
Så blev det att köra in till Åbo för att göra en snabbvisit hos gubbens syster. Det blev inte många minuter för hon hade program och vi ett hotellrum att passa tiden med.
Efter en ganska hetsig dag var det skönt att slänga sej i de varma bassängerna och bara njuta och att ge axlar och skuldror vattenmassage. Riktigt mysigt var det i utepoolen där ångan steg ur vattnet när luften var kylig. Röda ljuslyktor var placerade runt poolen och månen lyste klart där vi plaskade omkring.
På pub och restaurangen Havanna åt vi supergott efteråt.















Lite bilder från hotellet med mobilen.
Mera om resan ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar