Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 19 november 2011

Skogsutfärd


Efter att huset fått sej en omgång med moppen och dammtrasan konstaterade vi att solen skiner och det borde vi ta vara på.
Ryggväskan packades med kaffe och bullar och Erik övertalades att följa med. Zeb var däremot inte svårflörtad.


Zeb längst fram förstås. Far och son bredvid varann och jag några meter efter för jag hade kameran och det skulle ju tas en och annan bild.
Var vi befann oss hade jag inte riktigt koll på, har aldrig varit där förut men nånstans mellan Gränlandi och Forsby. Hade jag hamnat och ta mej hem på egen hand hade jag troligtvis irrat runt där än.
Vackert var det med solen som sken och all vitmossa som jag fick hem lite av till pynt.


Plötsligt försvann solen och himlen blev grå. Det började blåsa och hagelliknande ting föll ner från himlen. Nu var det inte så roligt längre.


Men med lite kaffe och bulle i magen gick den sista biten till bilen som en dans. Zeb avstod dock från kaffet.


Vi har faktiskt lite lite snö på verandan ikväll. Huset doftar äppel och kanel av de många tända ljusen. Första plåten med limpor står i ugnen och julförberedelserna i detta hus är nu officiellt på gång. Det har jag bestämt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar