Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 29 november 2011

Gjort en Kokkola


Hade tänkt besöka farmor efter jobbet och ta det varligt resten av kvällen men det gick om intet.
Vi gjorde nämligen en Kokkolaresa som först var planerad in tills i morgon. Så nu äntligen äntligen har vi inhandlat ny säng åt oss, ja vi har ju inte fått den ännu men ännu här i december ska jag sova som en prinsessa och snusa i bolstret så örorna fladdrar. I 17 års tid har vi haft nuvarande madrasser och jag tror alla fjädror gått vid det här laget. Försäljaren sa att han minsann haft sin madrass i 5 år och tycker han borde skaffa ny igen, vaddå?trodde han att han imponerade på nåt sätt. Alla är faktiskt inte gjorda av pengar och jag njuter desto mera den dag jag får skaffat mej nåt nytt.
Nu har vi dessutom inga pojkar som vill sova hos oss mera och ingen som pissar i sängen om inte nu nån av oss går och blir inkontinent.

Gick också en sväng via KodinTerra och så mycket vackra saker de har inför julen. Men jag förvånade mej själv med att gå ut tomhänt så tydligen kan jag också få fyllnad och glatt nöja mej med vad skogen ger i pyntväg.
Ja desto mer hann jag inte med i kväll men att få köpt en säng är inte illa det heller en vanlig tisdagskväll. Patrik ringde från en sovsäck nånstans i Hyvingeskogarna och meddelade att i morgon är det krig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar