Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 8 november 2011

Ännu en halsduk


Så har jag då fixat till fransarna på min senaste i halsdukssamlingen.
Det blev en pigg en och vad är nu bättre än glada färger när vi lever i en så grå och dyster vardag. Jag vill ha snö nu! Mörkt om morgnarna och man hinner inte från jobbet före det skymmer.
Tycker att alla klagar på trötthet och det är ju inte konstigt alls.
Hade ett ganska långt samtal med min farmor för att bedöva mitt dåliga samvete. Vet att jag borde besöka henne oftare men det blir bara inte av. När man sen får höra att dagarna har varit långa så känns det inte bättre. Men visst förstår jag henne, att sitta i mörker och inte kunna handarbeta eller måla som hon tyckt så om gör säkert dagarna långa ibland. Tur är ändå att hon har sina ljudböcker och de andra tanterna som besöker varandra. Livet tycks ibland så orättvist.
Själv har jag överraskat mej med att städa och plastmattan i köket har bytts ut mot trasmatta. Ska man vänta på att det fryser på och hundavtryck inte syns kan man få vänta en evighet nu.

I morgon kväll hittar ni mej på After Eight.
ORION är förband åt The Hyllning (har aldrig hört om dem förr men de lär ska spela nån indiepop) på Culture Club. Insläpp från kl 19.00 och ca 20.00 borde Orion köra igång.

2 kommentarer:

  1. provtestar om kommentaren fungerar snygg halsduk

    SvaraRadera
  2. oja he fungerar ha en trevlig kväll me orion mamm

    SvaraRadera