Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 6 november 2011

Vackra saker



I fredags när snickaren kom hem blev huset igen fylld med vackra saker.
De har nu en massa kurser som ska genomföras och därför kommer det mycket småsaker och inga stora möbler.Som den här bilen som är en snygg inredningsdetalj.


En snidad väggklocka i rokokostil.


Så den här pallen som jag själv kunde ha ett par av.
Han har gjort en pall tidigare på 1:an som de använder i skolan som arbetspall. Nu har de haft en kurs i tappning och då blev det en till. Bra att sitta på när man spelar gitarr.
Huset fylls sakteliga och nu har vi möbler i garaget och uteföråd för att få rum för barnens. Men våra är mest billiga spånskivsvarianter så det spelar ingen större roll. Annat är det med barnens möbler som är gedigna i massivt trä. Helt ovärderliga.

På förmiddagen blev det en långpromenad i de djupaste skogar med gubben och hunden. Tanken på att björnen kunde finnas i närheten var som helst fanns men jag var ju trots allt inte ensam.
Annars har vi mest tagit det lungt och njutit av dagen. Förde soldaten till bussen på eftermiddagen och framför sej den här veckan har han en barettmarsch på 60 km. Men han kommer hem igen på torsdag för att sen efter det ha ett 9 dagars läger i Niinisalo. Fysiskt och psykiskt tuffa tider nu men det går trots allt på slutrakan. 2 månader kvar.
Gubben är på väg till Terjärv med snickaren och hans kompis.
Allt detta är tecken på att helgen tar slut och en ny vecka tar vid. Men jag har haft minisemester och laddat batterierna och upplevt en massa roliga och intressanta saker. Sånt lever man länge på och när dagen blir jobbig får man tänka tillbaka på det roliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar