Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 22 november 2011

Mamma är väntad


Min mamma är i antågande för att dricka en kaffekopp med mej.
Det blir ändå rätt sällan man får sitta ner i lugn och ro och bara prata så desto mer värdesätter jag stunderna. Så får jag också glömma för en stund att jag tvättat köksfönstrena och skulle sätta upp de rentvättade julgardinerna för att konstatera att de ännu hade smutsfläckar. Vad är upp med det? Så nu åker de i maskinen igen och få nu se när jag får tid att hänga upp dem i mitt späckade program.

Den bästa av nyheter har jag fått idag. Jag förstår att ni inte är så intresserade men jag bara måste få berätta. Cohens nya cd kommer 31 januari och vi medlemmar av Cohenfiles har idag fått ta del av nya omslaget och fått förhandslyssna på en av de 10 nya låtarna Show me the place.
Underbart att höra den härligt mörka rösten i en av hans nya låtar ojojoj...
Den får bli en försenad julklapp till mej själv. En ännu bättre vore att få höra om en ny turne´men han är ju bara människa stackarn fast jag och många andra höjt honom till skyarna. Han har ju faktiskt fyllt 77 och det är inte många som då längre flänger jorden runt och gör hoppsasteg på scenen.
Utom han då förstås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar