Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 23 november 2011

Shit happens


Lillajultomten har redan varit hos oss och lämnat små ljuvliga paket lite här och där.
Tur är väl det för efter i dag tror jag inte han kommer. Om vi börjar från igår så åkte sonens slipover av misstag med i tvättmaskinen och när den kom ut därifrån var det bara som en tovad liten sak kvar. Detta grämde mej hela kvällen.
Så ikväll har jag märkt vår bil...inte sååå mycket men tillräckligt. Det var värre än med slipovern och det riktigt knöt sej i magen. Hur berättar jag det för gubben? Första tanken var att jag låtsas om ingenting och hoppas han inget märker. Men det visste jag strax att det funkar inte utan bättre att krypa till korset direkt så jag ringde honom till jobbet och sa att nu kommer jag dit så får du se bilen för nu känns det inte bra där i magtrakten. Så kom han då ut med ficklampa och allt och jag tänkte att nu är det kört, jag får säkert sova utomhus i natt. Men han tyckte det inte nu var så farligt, nåt måste vi kanske göra åt det men det ser vi sen. I det ögonblicket visste jag varför jag för länge sen valde just honom och så bjöd jag på lite konfekt som hade sluppit av från kvällen för att liksom lite släta över. Nu känns det mycket bättre, jag är bara lite ledsen nu för det är ju så onödigt att sånt ska hända. Men det finns faktiskt de som försökt köra in bilen i garaget hos oss med garagedörren nere och än så länge tar det första pris.

På tal om pris så vill jag slå ett slag för Pedersöre Lions som har julkort till salu. Korten innehåller ett lotteri med lottnummer och en vinstförteckning på vad man kan vinna. Jag har fått den stora äran att donera en akvarell till detta och vinsterna finns till påseende vid kommungården i Bennäs under tiden 5-24.12
Pröva lyckan och vem vet, kanske en Söderman hänger i finrummet snart hos dej. Höhöö!
Slut på reklam.

1 kommentar:

  1. Jag borde nog pröva lyckan...

    Tack för att du finns! Kram...

    SvaraRadera