Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 12 november 2011

My precious



Efter en lång och svår tid som åtskilda har vi nu återförenats min ring och jag.
Hela undre delen av ringen är utbytt och är nu mycket stadigare. Det sved en gång när jag betalade för reparationen men det är redan glömt. Vi är nu sammansvetsade för en lång tid.

Vi har haft en riktigt bra dag i staden Jakobstad.
Farsdagspresenten fixad på nolltid. Så har jag hittat mej en julklapp att önska vid Blossom. En mjuk brun lädersak att sätta mina surt förvärvade slantar i. Den får nog gubben rusa iväg för att köpa fort som sjutton. Annars gör jag det själv. Konstigt just med saker man letar efter som det kan ta länge att hitta men när man ser den rätta vet man precis vad man letar efter.
Vi bestämde oss för att äta vid Kumars och kom dit nästan en halv timme före de öppnade men det visste ju inte vi. Men pappa Kumar kom och öppnade för oss och sa att vi skulle komma in, alltid hittar vi nåt åt er att äta skämtade han. Föreslog knäckebröd, ketchup och saltgurka. Men visst fick vi det vi önskade och fick superbra service, där är de verkligt noga med att kunden ska va nöjd när han går därifrån. Det fick mej riktigt att tacka extra för god service.
Nu räckte det inte med maten utan på nåt vis hamnade vi på träff med goa mormor på Presso och blev bjudna på kaffe med dopp. Det fick mej att dra igång kroppshyddan på lite jogging när jag senare var ute med hunden. Eye of the tiger ringde i mina öron när jag kämpade uppför en liten,liten backe men som för mej kändes som ett berg. Lite Sylvester Stallone feelis hade jag hur som helst.
Trevligheterna tar inte slut bara för att det blir kväll för nu ska jag hälsa på en av de trevligare människor jag känner. Det ska bli så roligt för det börjar bli en stund sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar