Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 20 maj 2012

Balsam för en konstnärssjäl







Svårt att bestämma vilken bild jag ska sätta så här kommer tre på raken.
Ingen enkel sak att fotografera i scenljus men tyckte ändå att bilderna blev fina. Orion gjorde ett lysande framträdande igen på gårdagens välgörenhetskonsert. Nya låtar växer också fram och man kan inte annat än beundra ungdomarna.
Kom hem strax före 01.00 och satt i köket med pojkarna och pratade ännu efter halv två. Ingen verkade vara trött utan där satt vi  i lugn och ro.
Träffade också en av mina förebilder inom akvarellen och min före detta lärare Linnea Ekstrand. Fick en pratstund med henne och vi villade förstås bort oss i akvarellens underbara värld.

I dag har vi besökt Kronoby folkhögskola på deras Öppen dag.
Träffade på bästa Tor som går där två dagar i veckan och hade ställt ut sina fina alster. Träffade också på släkt som man annars inte ser, bla min hushållslärarinna från åttan som berömde mej för mina spetskanter på plättarna. Det är väl kanske också det enda jag kommer ihåg från de timmarna.
Blev så sugen på att själv gå nån kurs där och frågade gubben om jag inte kunde börja arbeta fyra dagar i veckan och tillbringa en dag på skolan. Det blev ett bestämt nej.
Men vänta bara, nått roligt ska jag göra ännu nån dag. 
Så mycket roligt som hänt under mina lediga dagar så nu ska det gå riktigt bra att ta tag i en ny arbetsvecka, som också kommer att föra spännande saker med sej.

Jaha så var det ju en sista hockeymatch då...



ORION med en gömd trummis där bakom.

1 kommentar:

  1. ERIK sir världsvan ut på scen så vad månne bliva ????????? mommo

    SvaraRadera