Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 28 maj 2012

Möbeltransport



Har konstaterat att helgen blev onödigt kort med både öppet hus och utställning i dagarna två. Har gått omkring och gäspat käkarna halv ur led hela dagen trots att jag sovit ovanligt bra den senaste natten.
Pollenallergin har satt i en växel högre och nu har det börjat ta på andningen också. Det är en obehaglig känsla när man ska försöka slappna av och man känner att man riktigt får dra efter andan för att vidga ut lungorna. Tur att jag hade ställt mej med bra mediciner redan till Pragresan så de är lätt tillgängliga.
Men det är så oerhört tröttande och jag är lite som i dvala mest hela tiden.

Erik pojken ringde och sa att vi kunde hämta hem hans vitrinskåp efter att utställningen avslutas i kväll. Mycket rantande till Terjärv nu alltså men det handlar ju om roliga saker så inte gör det så mycket. Det betydde också att gubben och jag har skruvat ner hyllor och flyttat fram och tillbaka i huset för att göra plats för hans skåp. Han vill förstås ha det i sitt rum så där är det ett kaos nu just.
Stereo,högtalare,sladdar,pedaler,förstärkare, you name it, allt finns i det rummet + en hel del damm som hittade fram ur gömmorna som jag nästan kvamnade i. Men får nu det ordentligt städat för en gångs skull.
Nästa gång han kommer hem med möbler lär bli ett matsalsmöblemang och gudarna vet hur det blir då. Enda lediga ytan som är kvar nu är mitt på hallgolvet. Ovanligt, nytänkande, kalla det vad ni vill men det är då det börjar bli dags att ringa nån inredningstidning för ett reportage.


Biderna tagna i solnedgång efter en regnig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar