Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 5 maj 2012

Så lite till...



Eftersom jag själv har lite svårt att släppa greppet om Prag och i ärlighetens namn inte alls har lust att släppa ännu så får ni stå ut med bilder ännu i dag och kanske i morgon. Okej?
Obecni Dum-Prags främsta konsertlokal. Där finns Smetanasalen, nattklubbar, restaurang, konstutställningar, vinkällare och cafe´. Vi försökte få oss en titt, troligtvis i Smetanasalen men strax skulle de ha betalt så vi gick ut i solen igen.



Tyn kyrkan- Tornen kallas för Eva och Adam, Eva till vänster som är smalare och Adam till höger som är bredare. (i min värld hade det varit tvärtom)



Nygamla synagogan-byggd 1270 och den äldsta bevarade i Europa.



S:t Veitskatedralen-Prags största kyrka. Börjades bygga 1344 och blev klar först 1929 så byggandet spände över flera århundraden. Den är 99 m hög och 124 m lång.



Ingång till Pragborgen. Läste nånstans att den är lika stor som 7 fotbollsplaner. I dag Europas största slott.

Så ja, det var dagens dos. Nu ska vi börja ställa oss för grillfest med vänner. Tur ändå att man kan äta inomhus. Regnat konstant hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar