Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 15 maj 2012

Vill egentligen inget alls



Typisk tisdagkväll när tröttheten och lättjan slår till.
Sitter och väntar på ett telefonsamtal och i väntan tog jag kameran och stack ut för att inspektera trädgården genom kameralinsen. Det händer i explosionsartad fart där ute nu. Regnet och solen efteråt är som magi för växterna. Härlig tid vi lever i men känner också av pollen och damm mer och mer och det kan också förklara tröttheten.
Tänker i kväll på min kusin som klämt sin hand i sitt arbete och ligger nu opererad i Tammerfors. Läkarna tror att handen kommer att bli så gott som återställd men det är lång väg dit. En olycka händer så lätt och det är ett ögonblicks verk. Hoppas att han snart är hemma igen.



Finaste Zeb spanar in farmor och farfars kastrerade frass. Den frassen är ett stort orosmoment i Zebs liv.
Livet på landet är annars pest just nu. Zebs päls luktar piss, gubben luktade piss när han kom in och efter att jag varit ute med kameran luktade jag lika gott eller så har det bara fastnat i näsan. Ventilationen har vi fått ha avstängd en stund i kväll. Men det är ju ett säkert vårtecken och vår vill vi väl alla ha.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar