Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 6 maj 2012

Några sista bilder



Så några sista? bilder från Prag.



Det fanns kyrkor i massor och man hade inte en chans att hålla reda på alla på 3 dagar. Den här träffade vi på när gubben och jag sista dagen tog metron några hållplatser längre. Nedanför fanns en stor vacker park och bredvid susade bilar och spårvagnar förbi.



Hästekipage var en vanlig syn i stadsbilden. Det var turister som skjutsades runt i staden och i gamla stan såg vi också ridande poliser.



Ståtliga Pragborgen.



Ibis Karlin-vårt hotell.



Vi fick uppleva så mycket på våra få dagar och förstod också att ta vara på dem. Gubben och jag gick i gamla stan dagligen och utforskade gator och gränder. Hittade karamellaffär där vi fick se på hur det gjordes. En handmade butik hittades också där jag köpte mej ett armband som minne av resan. Vi såg ett vaxkabinett och ett tortyrmuseum men besökte inget av dem. Blev inbjudna till konsert med Vivaldis Fyra årstiderna men det krockade med vårt besök i ett ölbryggeri, det är jag riktigt harmsen över. Men nästa gång, för jag hoppas verkligen få besöka denna vackra plats ännu en gång, där man nästan känner historiens vingslag bara man tar sej tid till det och en atmosfär så intensiv.
Nästa gång ska jag vara ännu mer kulturell och besöka konserter och andra föreställningar.
Men med det härliga gäng som var med den här gången kunde det inte ha blivit annat än bra. Skrev ju att vi skulle få många skrattimmar och de blev nog lika mycket som soltimmarna.
Prag, på återseende.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar