Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 24 maj 2012

Bland tomater och träolja



I dag har det varit mycket bättre om man jämför med i går.
Okej finnarna och bilringarna är fortfarande kvar men ibland stör det mindre.
På arbetet har det varit städdag halva dagen och jag har farit runt med lösningsmedel och trasa. Svart från topp till tå blev jag och känslan var enorm efter duschen hemma.
I kväll frossas det i tomater som jag hämtat från självbetjäningsstationen i Kållby. Solmogna och underbart goda.
Tog fram de sista krafterna och oljade in ett trädgårdsbord och en stol så länge solen ännu var uppe. Får väl ta resten i morgon kväll och skulle det mot förmodan lämna tre stolar oinoljade i sommar vet vi vems den oljade är.
I kväll är jag alena för Patrik är med buss för att spela nån fotbollsmatch, minns faktiskt inte vart trots att han säkert sagt det flera gånger. Träffade honom bara som kortast när han slängde in sportbagen i bakluckan och for iväg när jag kom hem.
Gubben har jag knappt sett till de senaste dagarna när det är lika bråttom på arbetet som på hemmaplan och Erik har jag pratat i telefon med ett par minuter.
Ni må tro att jag längtar till fredag eftermiddag när alla kan samlas. Kommer att sätta en lapp på köksbordet före jag lägger mej i kväll att klockan 14. 30 ca, samlas vi för kaffe och glass i morgon, då hjälps det inte hur bråttom det än är. Kaffe måste vi alla ha och få träffas hela familjen en liten stund åtminstone. Helgen blir rätt bökig den med.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar