Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 1 maj 2012

Grönska och suddiga kvällsbilder



Redan före landningen kunde man se att sommaren hittat till Prag.
Fälten lyste gula och gröna och det var så vackert i det kuperade landskapet. Maskrosorna var på sina håll redan utblommade och syrenen stod i full blom. Så det här vackert rosablommande trädet. Har ingen aning om vad det är men vi hittade en gata som var kantad med dessa träd och det var en ljuvlig syn.



Första kvällen var vi på kryssning på floden Moldau (Vltava) som tog ca 3 timmar. Under tiden fick vi mat och kunde njuta av utsikten. På sina håll tycker man att det borde städas upp utefter flodkanterna för att se snyggare ut ur kryssningsgästernas synvinkel (soptippar är inte särskilt vackra). Vi svängde och åkte tillbaka och under tiden hade mörkret lagt sej och staden visade en helt annan sida av sej. Nu var byggnader och broar upplysta och det var magiskt vackert. Vi satt uppe på båtens takdäck, timmen var sen och kvällen ännu ljum och sorlet från dagen tystnat. Helt underbart.
Bilderna är av dålig kvalite eftersom det var mörkt och inget stativ var med, men jag vill ändå dela med mej av dessa bilder.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar