Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 9 maj 2012

Kvällsregn



Höstkänsla över den här kvällen fast vindarna är rätt ljumma.
Det gäller då att göra det bästa av situationen och här tändes det ljus och dracks varm cappuccino.
Höstkänslan till trots har jag bytt till mina virkade sommargardiner i köket och nu väntar jag bara på att det ska grönska där ute så har jag ett vackert köksfönster att blicka ut igenom. Mycket mer än så blir det inte i kväll.
Ringde lilleman och han donar på med sitt vitrinskåp. Håller på med dörrarna nu sen är det bara glas och handtagen kvar. Det betyder stora omflyttningen i huset för femtielfte gången minst. Jag gillar vårt lilla hus men de senaste åren har vi haft för mycket möbler och nu blir en hylla och en stereobänk överlopps. Förhoppningsvis hittar de ett eget krypin nån dag och gubben och jag börjar rymmas bättre, han med sina tekniska prylar (kom just hem med en ny mojäng) och jag som väntar på att få breda ut mina akvarellpapper och låta allt stå framme.
Men till lika med vill jag ha dem hemma länge än, knepigt det där.
Nu ska jag gå och verka riktigt intresserad av den nya lådan gubben så glad kom hem med. Jag har absolut ingen aning om vad det är men troligtvis nåt livsnödvändigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar