Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 25 maj 2012

Det goda livet



Vi hann med den där träffen med kaffe och glass före mörka moln tog över världen.
Men det blev ändå inte som jag tänkt. Gubben hade eld i brallan och hade inte tid att invänta Erik som kom lite senare än väntat och Patrik var trött efter att ha kommit hem tolv natten innan och stigit upp före fem. När Erik väl kom hem skulle han inte ha nåt kaffe för det hade han redan druckit.
Nåväl, kom inte sen och säj att jag inte har försökt mitt bästa. Den dag jag kastar in handduken vill jag bli hågkommen som en god mor och hustru som satt guldkant på vardagen. För det är det jag strävar efter, det allra bästa för familjen. En annan femma är sen om det blir förstått.

När regnet väl kom och åskan lika så, så hindrade det inte mej och min goda fiilis utan jag hade bestämt mej för att grilla så då stod jag sen där i regnet och grillade kött och kryddstinna tomater.
Då fick jag alla att samlas runt köksbordet samtidigt.
Regnet har gjort gott åt oss pollenallergiker. Före var det ett täcke av gult pollen precis överallt och det är ett stort hatobjekt denna årstid. Nu har det sköljt bort en del och luften är frisk att andas igen.

I dag fortsatte städandet ett par timmar till på jobbet och morgondagen ska faktiskt bli riktigt rolig.
Flera verkligt fina möbler finns nu som nyheter som jag provsatt under min sista kaffepaus i dag.
Historikboken hade inte anlänt ännu när jag slutade för dagen så den känns som ett stort frågetecken ännu. Men den kan ju inte annat än bli bra när den handlar om sköna människor och en bra arbetsplats.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar