Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 14 maj 2012

Trevlig blåsdag



Ett sånt blåsväder vi har där ute!
Men vindarna är rätt så hyfsat ljumma om man jämför med tidigare dagar så jag klagar inte. Stora kvistar plast och papper flyger omkring och Zeb har svårt att uträtta sina behov när det inte styr som han tänkt. Men det var riktigt skönt att bege sej ut och brottas med motvinden en stund, bara vi kom in i skogen var det rätt lugnt och stilla och vi kunde hoppa och leka och jaga stenar.
Ibland kan jag se på Zeb som med nya ögon. I kväll när vi var där ute i skogen slog det mej för hundraelfte gången hur fin han egentligen är. Bakbenen ser ut som om han hade svarta knästrumpor med en resor av ljus spets, och så exakt lika. Frambenen är också identiskt lika. Så våren och sommaren till ära har han rödbruna slingor fått i sin annars svarta päls. Härligt att se hur lycklig och glad han verkar där han hoppar fram och vinden åter tar tag i hans päls. Det är en verklig lycka att vara hundägare städningen till trots. Ingen annan blir lika glad som han när jag kommer hem om dagarna. Så tar vi om tid finns en liten tupplur tillsammans och det mår vi så bra av.
Ska nu försöka göra något vettigt fram tills Leijonen äntrar arenan. I kväll kan det bara inte floppa som igår, i så fall är det färdigt tittat för min del.



Tack G för hälsningarna i dag, jag vet att du är inne och läser :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar