Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 13 maj 2012

Mor lilla mor...



En härlig morsdag går mot sitt slut.
Eftersom mina barn är stora karlar förväntar jag mej inte längre att de ska stiga upp tidigt för att komma med blommor och sång. Istället steg gubben och jag sent om sider upp och dukade med finporslin och gräddade batonger och crossainter och en massa pålägg. En blåbärscheescake som jag slängde ihop i går och så lite jordgubbsbubbel till. Sen väckte jag de sovande och i tur och ordning kom de tassande till köket. Där fick vi en lång och skön frukost. Fick en Orkide´ av gubben, en blå Hortensia av äldsta sonen och vackra ord av lilleman (eftersom han inte har nån fast inkomst som han sa) men vackra ord är en fantastisk gåva.
Så har vi under dagen hunnit fira mormor och farmor och jag var också på ett litet besök hos gubbens mormor som jag inte sett sen julen.

Så ett litet tips ifall ni missat det.
I dagens Öt på sidan 15 står det att läsa om "Då små bäckar blir en brunn" En välgörenhetskonsert för att få in pengar för brunnborrning i Kenya på Afrikas horn lördagen den 19.5 i Anderssensalen. Eriks band Orion kommer att medverka på den konserten, ganska sent dock, ca 23.15 men de flesta har ju sovmorgon dagen efter.
Så gör som jag och kom och rocka loss samtidigt som pengar går till ett välbehövligt projekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar