Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 22 maj 2012

Välkommen



Känns som att dagen varit extra lång.
Eftersom jag hade tandläkarbesök i Kronoby mitt i dagen började jag redan klockan sex och efter att ha visat gaddarna åkte jag tillbaks till arbetet för att texta skyltar till lördagens öppet hus. Det tog mej längre än väntat så det blev lite övertid.
Trött efter att ha varit igång klockan runt slängde vi lite kött på grillen och åt det med potatissallad och en kall. Satt sen där ute och rapade och var allmänt lycklig.
Så tog Patrik och jag tag i gungdelarna och monterade ihop trädgårdsgungan. Provsov den några minuter och blev glatt överraskad att det gick lika bra som det har gjort de övriga somrarna.

Alltså på lördag ska ni komma ut till vackra Esse och Varax öppet hus. Det bjuds på kaffe och tårta och det vore ju synd om vi tvingades äta upp alla tårtor själva. Så får ni se vad jag tex jobbar med och mycket annat intressant. Ev kan jag bjuda på en personlig rundvandring med den som vill men vill ni veta nåt får ni knappast nåt vettigt svar för jag står på samma ställe tredje året i rad, och det är många nya arbeten på gång.
Så säljs Varax historik bok och det är den som varit mitt "projekt" den här vårvintern. Jag har samarbetat med Uffe Överfors och illustrerat ett par berättelser som han i sin tur hört berättas av Kurt Gunell som är pensionerad från Varax. Helt otroliga historier som faktiskt lär vara sanna och man får sej ett gott skratt då man läser. Missa alltså inte den boken.
Själv har jag bara fått se utdrag ur boken än så länge så det är grymt spännande nu just.

Så man ur huse nu och vet ni inte vad ni ska göra på söndag så tycker jag ni ska ta er till Terjärv och Optima Hagagränd där det också pågår utställning hela helgen. Där får ni se de vackraste alster i trä och Eriks vitrinskåp som nu är helt klart.
Hoppas vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar