Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 26 maj 2012

Varax öppet hus



Det blev en riktigt bra öppet hus dag i dag.
Solen sken och gårdsplanen fylldes snabbt med folk som kom för att se fabriken och provsitta våra trädgårdsmöbler. Där provades segways och elmopeder, det dracks kaffe och åts tårta. Så långt den ju räckte för alla överraskades av folktillströmningen och tårtan tog hastigt slut. Bybutiken länsades istället på sina tårtor och bakelser.
Jag har pratat och träffat en massa folk däremellan jag jobbat eller sprungit omkring med kameran.



Två kompanjoner när det gäller Varaxboken. Uffe tyckte att vi skulle posera som på den gamla goda tiden. Det som har känts bittert i dag var att när jag slog upp boken har jag blivit omdöpt till Söderlund. Tycker att en sån miss inte känns bra när jag en gång sluppit med målningar i bok och allt. Att den där Söderlund finns med på tre ställen och ingen reagerat på det är ju konstigt.
Men inte vara bitter nu inte. Kom att tänka på Pixarfilmen Monsters inc. där de två främsta monsterrollfigurerna skulle få vara med i reklam och den lilla runda figuren skymdes av texten så bara hans ben syntes. När filmen rullades upp såg alla med fasa på hur han skulle reagera och först stirrade han bara framför sej men så sken han opp och utbrast: "Jag var med på tv!"
Lite så känns det.



En av mina bilder som finns i boken. Vad den här bilden har med Varax att göra får du reda på i fall du köper boken. 60 st köptes i dag av besökare och den kommer troligtvis att finnas till försäljning vid bybutiken här i Esse.



Vår nya möbeldesigner Christian Irjala har vi bara sett lite av i fabriken men han visade sej vara en trevlig och humoristisk prick.
Det jag hörde av folk var hur positiva intryck det fått av vår fabrik. Hur stor den är och hur mycket som tillverkas. Att vi har rent och snyggt kom också ofta fram. Och vi håller hårt på att ha det städat runt omkring oss, då trivs vi så mycket bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar