Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 7 maj 2012

Ny vecka



I dag har lite känts som en nystart.
Förra veckan satt tröttheten i som ett segt tuggummi och ville inte släppa taget. Men efter ordentliga sovmornar i helgen känns det som om jag hunnit i kapp. Jag som är en ovan resare och försökte ta in alla intryck som jag bara kunde blev så fruktansvärt trött sen när jag kom hem och slappnade av.
Men nu tar vi nya tag och det har jag gjort med att stå med huvudet ner och ändan opp i blomrabatter, och jag kom än en gång fram till att detta inte är min grej.
Alltså när huset var nytt och jag själv ung och grön (nu är jag bara ung) så hade jag fått för mej att ska man vara huslig och duktig ska det vara blomrabatter i parti och minut. Så det blev en ny blombänk varje sommar. I ett par års tid nu har jag varje sommar tagit bort en bänk i stället och jag tror bestämt att en ryker i år också. Varför hålla på och tvinga sej till sånt man inte har minsta intresse för. Att stå med ändan i vädret hela somrarna är inte min grej liksom. Nej då sitter jag hellre och sörplar kaffe i en solstol på mina semestermornar och smuttar på nåt bubbligt på kvällarna och bara njuter. Varför göra arbete åt sej när man inte behöver?
Visst beundrar jag vackra trädgårdar där man verkligt ser att intresse finns, det är också ren njutning för mej men själv vill jag inte hålla på.
Träd buskar och gräs det gillar jag så några björkar ska gubben allt få fixa hem åt mej i år. Sen kunde jag faktiskt odla brännässlor, de trivs som attans med mej.



Skickade sms åt lilleman som tagit sin första körlektion i bilskolan i dag att om både pojken och bilen är välbehållna och fick det utförliga svaret Jå tillbaka. Då vet man som mamma att man inte ska fråga mera om den saken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar